Werken

Triple A is een werkgever die haar medewerkers de mogelijkheid biedt hun creativiteit en intelligentie te onderzoeken en te implementeren om briljante en verstandige, op SharePoint gebaseerde oplossingen voor bedrijven en organisaties te produceren.

Triple A is Microsoft Partner met een gold status voor Collaboration and Content en Hosting en een silver status voor Application Development, Data Platform en Small Business. Het niveau is hoog, het streven naar perfectie en superieure kwaliteit nog hoger. Triple A behoort graag tot de top van bedrijven die kwalitatief hoogstaande diensten en oplossingen leveren. De medewerker staat echter altijd centraal, net zoals de instelling om met een team bovenstaande doelstellingen na te streven.

Ben jij gedreven, heb je ambities en wil je in Nederlands leukste SharePoint-bedrijf werken, kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar: secretariaat@triplea.net.

Openstaande vacatures

 

Afstuderen of stage?  SharePoint Campus!

Wil jij meer halen uit jouw studie? Zie je het afstuderen niet als een verplicht onderdeel en wil je tijdens je studie de eerste stappen in je IT-carrière zetten? Dan ben je bij de Triple A aan het juiste adres. Onze SharePoint Campus heeft verschillende afstudeeropdrachten voor studenten met ambitie en voor studenten die een stapje extra durven te zetten. En via de Campus zijn meerdere collega’s vast bij ons in dienst gekomen en die zitten nu op interessante projecten.

Zit er geen geschikte opdracht voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie naar: secretariaat@triplea.net en kom met ons in gesprek!