Functioneel SharePoint Consultant

Als Functioneel SharePoint Consultant werk je mee aan SharePoint projecten en ben je onderdeel van een ambitieus team. Een functioneel SharePoint Consultant adviseert onze klanten over hoe zij hun bedrijfsdoelstelling beter kunnen behalen dankzij de inzet van SharePoint. Door middel van workshops/ inventarisatie sessies haalt de consultant de behoefte van de klant boven water en vertaalt dit naar een concrete oplossing op basis van SharePoint.

Of het nu gaat om, intranet, collaboratie portalen, search, of ECM: jij weet alles van SharePoint en je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als Functioneel SharePoint Consultant ben jij onderdeel van het projectteam tijdens de realisatie van het project.

Omdat Triple A momenteel tevens zeer actief is op het Azure-platform, zullen vanuit deze behoefte ook meer vragen bij onze functionele consultants belanden. Vanuit de klantrequirements ga je een architectuurontwerp maken en het ontwerp vervolgens realiseren. Triple A biedt je hier voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Kortom, er is bij ons geen tijd voor sleur!

Over Triple A

Met meer dan 15 jaar ervaring is Triple A de SharePoint-specialist van Nederland. Wij zetten succesvol krachtige SharePoint- en Azure-/Cloud-oplossingen neer bij een grote diversiteit aan klanten in industrie, dienstverlening, zorg en (semi)overheid.

In onze projecten benutten we het hele spectrum van SharePoint en Office 365 en waar SharePoint alleen tekortschiet zetten we goed ontworpen eigen maatwerkoplossingen in. We werken met teams waarin onze grondige kennis van infrastructuur, development en consultancy wordt gecombineerd met projectmanagement waardoor we de kwaliteit van het totale project volop kunnen borgen.

Triple A heeft niet alleen klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, ook de waardering van Microsoft is van belang. Wij zijn Microsoft Gold en Silver Partner voor diverse competenties.

Wat wij vragen

 • Je hebt minimaal HBO/ WO werk- en denkniveau op een relevant ICT-werkgebied (Informatica en/ of bedrijfskunde);
 • Je hebt kennis van SharePoint 2010 en/of 2013 en/of 2016 en/of O365, of
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als een SharePoint power user;
 • Kennis van Nintex workflow / forms is een pre;
 • Je hebt passie voor Microsoft producten, expliciet voor SharePoint en Azure;
 • Je hebt ervaring met het adviseren van klanten;
 • Je bent een teamspeler, maar je kan 100% zelfstandig werken;
 • Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van SharePoint specifiek en web in het algemeen goed in de gaten;
 • Je bent accuraat, gedreven, resultaat gericht, analytisch en hebt een klantgerichte instelling;
 • Je kunt goed werken in een dynamische omgeving en bent flexibel;
 • Je bent een enthousiasmerend persoon.

Wat wij bieden

Natuurlijk de beloning die je verdient! Een uitstekend salaris, leaseauto, telefoon en laptop van de zaak en eigen opleidingsbudget.

Maar niet alleen dát is belangrijk:

 • Een gezellige, open en inspirerende omgeving om in te werken. Kundige collega’s die altijd bereid zijn bij te springen waar nodig;
 • Mogelijkheid om flexibel je tijd in te delen: thuiswerken, ouder-dag, kinderen eerst naar school brengen, file mijden. Natuurlijk in overleg, maar alles is bespreekbaar;
 • R&D-tijd en interne kennissessies voor het op peil houden van onze en jouw kennis;
 • In meer of mindere mate georganiseerde uitjes. Regelmatig geplande personeelsuitjes met of zonder partners. Maar ook spontaan ontstane ski-vakantie, casino avond, met de fiets drie maal de Mont Ventoux op ten behoeve van een goed doel…

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar Bianca van de Luijtgaarden: secretariaat@triplea.net. Voor inhoudelijk vragen kunt u contact opnemen met Senior SharePoint Consultant Frank Lange via 0418 – 510570.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.