Digitaal Samenwerken

 

Kennis en informatie delen

U zult als geen ander weten hoe belangrijk het is om kennis en informatie met anderen te delen. Dit draagt niet alleen bij aan de informatievoorziening, maar ook aan de samenwerking binnen de organisatie. Door documenten digitaal op te slaan en te delen, legt u de basis voor digitaal samenwerken. Deze basis zorgt ervoor dat er tal van mogelijkheden ontstaan om ook uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Op ieder moment is het mogelijk om bijbehorende informatie op te vragen zonder hiervoor te moeten zoeken in bijvoorbeeld papieren dossiers.

Voordelen digitaal samenwerken

Digitaal samenwerken heeft de nodige voordelen:

  • Reductie operationele kosten
  • Met meerdere personen tegelijkertijd samenwerken in één document
  • Laatste informatie beschikbaar voor iedereen, denk hierbij aan de status van een project, of de aankomende agenda voor die belangrijke vergadering aan het eind van de week.
  • Geen overvolle mailbox meer door allerlei bijlagen
  • Geen tien verschillende versies van het zelfde document

SharePoint dé online omgeving

SharePoint is dé online omgeving om digitaal samen te werken. Hoe prettig is het om tegelijkertijd aan documenten te werken en altijd over de laatste versie te beschikken? Kennis is niet alleen geborgd, ook vindt actief kennisdeling plaats. Dat komt de informatievoorziening ten goede en draagt ook bij aan de ontwikkeling van de werknemers. Door kennis van vakmensen vast te leggen in een gestructureerde digitale omgeving gaat er geen kennis verloren tijdens het verloop van personeel.

Verschillende vormen digitaal samenwerken

Digitaal samenwerken is mogelijk in verschillende vormen, zoals:

 

 

De ene vorm sluit de andere niet uit. Met de componenten van Triple A voorzien wij uw organisatie van de juiste oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende vormen te combineren.

Meer weten?

Triple A stond 15 jaar geleden aan het begin van het digitaal samenwerken. Wilt u onze ervaring proeven en meer te weten komen over Digitaal Samenwerken in SharePoint?  Neem dan contact met ons op via: 0418-510570.

contact