Leidsche verzekeringen

Al 10 jaar klant van Triple A

 “Triple A beschikt over veel kennis en is erg flexibel en oplossingsgericht.”

Succesfactoren

  • Een succesvolle verhuizing zonder business onderbrekingen
  • Volledig werken vanuit de Cloud
  • De mogelijkheid om meer business te kunnen draaien

Leidsche Verzekeringen

Leidsche verzekeringen is een levensverzekering maatschappij, opgericht in 1994. Het bedrijf is een dochteronderneming van Reinsurance Group of America Incorporated, een van de grootste herverzekeraars ter wereld op het gebied van levensverzekeringen.

De vraag

Leidsche verzekeringen maakt gebruik van 2 SharePoint portalen, het kantoor portaal en het klanten portaal. Het kantoor portaal wordt gebruikt als Intranet voor distributie van interne informatie en als het centrale toegangspunt voor haar Remote desktop omgeving. Het klanten portaal wordt gebruikt als extranet voor toegang tot formulieren, verzekeringsvoorwaarden en gepubliceerde documenten. Tevens wordt het gebruikt voor distributie van de offerteapplicatie middels de Remote App functionaliteit.

Leidsche verzekeringen is verhuisd van haar kantoor in Barendrecht naar een gunstiger gelegen en representatiever pand in Gouda.

Gelijktijdig met deze verhuizing, wilden zij hun Microsoft server infrastructuur (o.a. Active Directory, SharePoint 2007, Exchange en Remote Desktop servers) graag onderbrengen in een datacenter van hun core software leverancier. Dit, omdat zij zelf niet verantwoordelijk willen zijn voor het beheer en hosten van de hardware en software. Daarnaast wilden zij ook graag hun hardware vervangen vanwege veroudering.

Triple A is gevraagd te helpen bij de verhuizing van de serverinfrastructuur in eigen beheer naar het CSC Cloudcompute platform.

Download hier de volledige business case.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de business case bij Leidsche Verzekeringen?
Neem dan contact met ons op via: 0418-510570.

contact