Over ons

Dé ervaren SharePoint-specialist

Met meer dan 15 jaar ervaring is Triple A dé SharePoint-specialist van Nederland. Triple A weet krachtige SharePoint- en Cloud-oplossingen neer te zetten, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Door een betere informatie-uitwisseling en online samenwerking kunnen al úw werknemers een optimale – en dus waardevolle – bijdrage leveren aan uw organisatie.

360 graden Triple A

Tevreden klanten

Triple A streeft continu naar een positieve waardering van haar klanten. In de afgelopen 15 jaar heeft Triple A een uitgebreid klantenbestand opgebouwd van nationale en internationale bedrijven in diverse bedrijfstakken, die SharePoint naar volle tevredenheid inzetten voor uiteenlopende doeleinden:

Microsoft Partner: Gold én Silver

Triple A heeft niet alleen klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ook de waardering van Microsoft is van belang voor de SharePoint-specialist. Triple A is inmiddels benoemd tot Microsoft Gold en Silver Partner voor diverse competenties.

Cloud Solution Partner

Naast de Gold en Silver status is Triple A ook Cloud Solution Partner. Het is mogelijk om via Triple A gebruik te maken van Cloud producten en diensten. Hieronder vallen onder andere Microsoft Azure en Office 365.

Eenduidige projectaanpak

Of u SharePoint nu in wilt zetten voor de digitalisering van uw bedrijfsprocessen of voor document management, Triple A gaat bij elk project te werk volgens eenzelfde beproefde en eenduidige projectaanpak:

Diensten - uitvoering

 

Triple A probeert bij ieder project eerder ontwikkelde componenten in te zetten. Hierdoor kan een project snel van start, met een goede basis. Vervolgens is het ‘prototype’ eenvoudig aan te passen aan de hand van uw wensen. Triple A en haar klanten ervaren dit als een erg effectieve werkwijze; de klantwens komt snel boven water en een vlotte implementatie is het gevolg. Een project eindigt overigens niet bij de livegang van SharePoint. Triple A focust o.a. door training op een succesvol adoptieproces. Alleen als de eindgebruikers de mogelijkheden van SharePoint inzien bij hun dagelijkse werkzaamheden, dan ziet Triple A een project als een succes.

Handboek SharePoint Online en SharePoint 2013

Microsoft SharePoint blijft in ontwikkeling en dochteronderneming de SharePoint Academy ook. Al meer dan vijf jaar worden er SharePoint en Nintex trainingen gegeven. Begonnen met SharePoint 2010 trainingen en nu een volledige leerlijn SharePoint Online en SharePoint 2013. De kennis van de trainingen is nu ook verkrijgbaar in boekvorm.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Triple A?
Neem dan contact met ons op via: 0418-510570.

contact