Trainingen

SharePoint Academy

Een optimale inzet van SharePoint vraagt om kennis. Hoogstaande trainingen van kundige consultants en up-to-date trainingsmateriaal leveren daar een duidelijke bijdrage aan. Triple A biedt deze trainingen daarom aan, in samenwerking met de SharePoint Academy. De trainingen richten zich op diverse doelgroepen; van eindgebruikers tot IT-professionals.

SharePoint 2013 Basic Leerlijn

De basisfunctionaliteiten van SharePoint komen aan bod in de SharePoint 2013 Basic Leerlijn. Deze integrale leerlijn leert u om goed en vakkundig met SharePoint te werken. Of u nu eindgebruiker of functioneel beheerder bent, er is altijd een training die bij u past. De SharePoint Basic 2013 leerlijn bestaat uit een drietal trainingen:

  • SharePoint 2013 Basic
    Deze eendaagse training is een ideale mogelijkheid om basiskennis rondom SharePoint op te doen; met een grondige verkenning van het platform en hands-on voorbeelden. U leert SharePoint – op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier – binnen uw dagelijkse werkzaamheden toe te passen.

 

  • SharePoint 2013 Basic Plus
    Deze tweedaagse training gaat nét dat stapje verder. Na afloop van de eerste dag kunt u als een volwaardig eindgebruiker aan de slag. Op de tweede dag staat het maken van aanpassingen – achter de schermen – centraal. Ideaal als u zelfstandig de basisinrichting wilt maken en onderhouden. Maar ook als u collega’s ondersteuning wilt bieden!

 

  • SharePoint 2013 Basic Pro
    In vier dagen leert u hoe u SharePoint volledig in kunt richten en beheren. De eerste twee dagen staat de basisinrichting van SharePoint centraal. Dag drie en vier zijn erop toegespitst om een volwaardig functioneel beheerder op te leiden. Na de training kunt u volledig zelfstandig SharePoint-pagina’s inrichten en onderhouden. Daarnaast vergaart u voldoende kennis om collega’s de juiste ondersteuning te bieden, als echte SharePoint-professional!

Andere diensten van Triple A:

Visie en roadmap

Samen uw doelen bepalen

Begeleiding & User Adoption

Een project laten slagen

Maatwerk

Klant specifieke oplossingen

Advies

Hoe SharePoint in te richten?

Support

SharePoint ondersteuning

Ontwerp & uitvoering

Advies omzetten naar uw omgeving

Hosting

Beheren van uw omgeving

Meer weten?

Voor aanvullende informatie en voor SharePoint-trainingen op maat,
verwijzen wij u graag door naar de website van de SharePoint Academy.
Wilt u meer weten over de SharePoint-trainingen?
Neem dan contact met ons op via: 0418-510570.

contact