Advies

Huidige werkwijze en toekomst

Zodra de visie en de roadmap op papier staan, levert Triple A een advies over de inrichting van SharePoint binnen uw bedrijf. De Triple A-professionals houden uw doelen goed voor ogen en analyseren zowel de huidige als de toekomstige werkwijze.

Professionals

Triple A heeft professionals in huis op de volgende vakgebieden:

 • Infrastructuur Consultancy
  De infrastructuur vormt de basis van alle automatisering. Triple A is in staat om iedere infrastructuur op te zetten en te onderhouden. Ook als het infrastructuur betreft zónder SharePoint. Triple A heeft een duidelijke visie op de SharePoint-infrastructuur: “Implementeer een standaard over de hele breedte van de onderneming, zodat integratie tussen systemen optimaal wordt gerealiseerd en direct besparingen op uitrol, onderhoud en gebruik worden bedongen.” Dit geldt voor de infrastructuur binnen uw bedrijf, dit geldt voor de Cloud.

 

 • Consultancy
  De SharePoint-consultants van Triple A zijn in staat om samen met u een optimale omgeving neer te zetten, die voor iedere gebruiker binnen uw organisatie toegankelijk is. Alle SharePoint-consultants binnen Triple A zijn Microsoft-gecertificeerd en zijn in staat om uw bedrijfsprocessen te vertalen naar functionele eisen en wensen binnen uw bedrijf.

 

 • Software Ontwikkeling
  Triple A is zich ervan bewust dat een goed geoliede software ontwikkelstraat een absolute must is bij het uitrollen van sluitende SharePoint-oplossingen. Standaard functionaliteit bereikt niet altijd het beoogde doel. Soms is er behoefte aan een stukje maatwerksoftware om nét dat extra stapje te kunnen maken. Triple A biedt de juiste consultants aan om dit maatwerk te realiseren.

 

 • Hosting
  SharePoint is een locatieonafhankelijk platform. U kunt de hosting dan ook met een gerust hart overlaten aan Triple A. Met een eigen private datacenter is Triple A in staat om u een passend en vooral veilig hostingpakket aan te bieden in een private Cloud.

Andere diensten van Triple A:

Visie en roadmap

Samen uw doelen bepalen

Support

SharePoint ondersteuning

Maatwerk

Klant specifieke oplossingen

Ontwerp & uitvoering

Advies omzetten naar uw omgeving

Trainingen

Voor eindgebruikers tot IT professionals

Begeleiding & User Adoption

Een project laten slagen

Hosting

Beheren van uw omgeving

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons adviestraject?
Neem dan contact met ons op via: 0418-510570.

contact