W-Intranet

Triple A biedt met W-Intranet een dienst aan waarmee we een ready-to-use-intranet kunnen opleveren gebaseerd op SharePoint, Wizdom en Office 365-functionaliteit volgens best practises. Wizdom is een prijzenwinnende applicatie, boordevol out-of-the-box functionaliteiten en apps, die wordt geïnstalleerd bovenop SharePoint of Office 365. W-Intranet is bedoeld voor bedrijven die willen groeien maar ook snel hun intranet willen uitbreiden zonder telkens weer dure developers in te huren. Triple A is officieel Gold Partner van Wizdom.

W-Intranet is erop gericht om organisaties te verbinden, op sociaal gebied en op het gebied van collaboration. Alle medewerkers kunnen betrokken worden bij bedrijfsprocessen via communities en tools waar ze vertrouwd mee zijn geraakt op het internet. Zelfs voor bedrijven, die al jarenlang naar tevredenheid met SharePoint werken, kan met de keuze voor W-Intranet veel resultaat worden geboekt. Vaak is er in al die jaren een wildgroei ontstaan in SharePoint-omgevingen en -versies. Met behulp van de geavanceerde tooling van Wizdom zijn wij heel eenvoudig in staat al deze omgevingen te homogeniseren, of het nou in de cloud of on-premise is en zelfs over verschillende SharePoint-versies heen.

 

Ziet u ook op tegen het inrichten van uw intranet?

Triple A is exclusief partner van Wizdom voor de Benelux en met W-Intranet helpen wij u om uw intranet een droomstart te geven. Afhankelijk van het kennisniveau van uw IT-afdeling geven wij u via trainingen en consultancy alles wat nodig is om direct uw eigen intranetomgeving op te zetten zonder te coderen.

 • Huisstijl
  Pas uw intranet volledig aan volgens de richtlijnen van uw corporate branding. Met de Wizdom Design Wizard bent u in staat om kleuren, lettertypen, logo’s en headers te veranderen en deze huisstijl automatisch toe te passen over al uw sites en sitecollecties. Met een CSS- en HTML-editor kunt u het visuele ontwerp desgewenst nog verder aanpassen.
 • Volledig responsive
  Wizdom zorgt dat uw Office 365-intranet volledig responsive is. Alle inhoud, webonderdelen, pagina’s en sites zijn toegankelijk anytime, anywhere en op allerlei apparaten.
 • Integratie
  Gebruik Office 365-apps als onderdeel van uw intranet. Wizdom is 100% compatibel met Office 365 en services zoals Skype for Business, Delve, Yammer en Outlook kunnen perfect in uw intranet worden geïntegreerd.
 • Nieuwsportaal
  De revolutionaire News Engine is uniek in de verdeling van nieuws en informatie over het gehele intranet. Door modules in te zetten om bedrijfsnieuws en ad-hoc berichten voor personeel uit te zenden kan eenvoudig de aandacht van de lezer worden gegrepen met visueel aantrekkelijke media, samen met likes, notifications, gebruik van @-vermeldingen en commentaaropties.
 • Intranet Analytics
  Volg de prestaties van uw intranet met analytische tools van derden in duidelijke overzichten en grafieken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over W-Intranet en over hoe u op een snelle manier uw nieuwe intranet op kunt zetten of uw bestaande kunt opfrissen? Vul dan dit formulier in en reserveer een demo!


 

Andere componenten van Triple A

Tracebook

Tracebook

Bent u op zoek naar die éne collega die aan dat éne project heeft meegewerkt? Dat kan lastig zoeken zijn. Tracebook biedt de uitkomst!

User Adoption Kit

User Adoption Kit

Verandering is lastig voor iedere organisatie. Dat geldt ook voor de acceptatie van nieuwe software. De User Adoption Kit draagt bij aan een hogere adoptiegraad.

MyWindow

MyWindow

Wilt u het gebruiksgemak en de eenvoud van een smartphone in uw werkomgeving? Dan is MyWindow® ideaal voor u.

Meer weten?

Wilt u meer weten over W-Intranet?
Neem contact met ons op via: 0418-510570.

contact