Tracebook

Informatie over collega’s – altijd en overal

Wie was die ene collega ook al weer, waarmee u zo succesvol aan dat specifieke project hebt gewerkt? Soms kan het heel lastig zoeken zijn. Met Tracebook vereenvoudigt u dit soort zoektochten en vindt u snel wie en wat u zoekt!

Snel en eenvoudig informatie vinden

Met Tracebook, ook wel Smoelenboek genoemd, is informatie over collega’s altijd en overal snel en gemakkelijk vindbaar. Via een handig overzicht met aanklikbare visitekaartjes en profielfoto’s hebt u hem of haar zo gevonden. Resultaten kunt u efficiënt filteren op afdeling, manager, functie, kennis of een ander kenmerk. De gegevens die u kunt invoeren, variëren van naam, functie, contactgegevens en achtergrond tot en met projecten waaraan uw collega heeft meegewerkt.

Tracebook Office365

Tracebook  & Plumsail

Naast de aanklikbare visitekaartjes met profielfoto’s is het in combinatie met Plumsail mogelijk om dit ook in een organogram weer te geven. Hierdoor heeft u in één overzicht de organisatie structuur inzichtelijk.

Office 365 & SharePoint

De informatie binnen Tracebook is gebaseerd op de ingevulde SharePoint-lijsten of de Active Directory. Ook is het mogelijk om Tracebook beschikbaar te stellen via Office 365 – SharePoint Online. Met Skype For Business zijn de medewerkers gekoppeld aan Tracebook. Eén klik is voldoende om de profielpagina van uw collega in Microsoft Delve weer te geven.

Voordelen Tracebook

  • Overzichtelijk en visueel aantrekkelijk
  • Altijd toegang tot informatie over uw collega’s
  • Uitgebreid zoeken en filteren op collega’s
  • Mogelijkheid tot het groeperen van collega’s
  • Ook te gebruiken voor andere doeleinden, zoals een beeldbank met productfoto’s

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Tracebook? Download hier meer informatie.

Andere componenten van Triple A

User Adoption Kit

User Adoption Kit

Verandering is lastig voor iedere organisatie. Dat geldt ook voor de acceptatie van nieuwe software. De User Adoption Kit draagt bij aan een hogere adoptiegraad.

MyWindow

MyWindow®

Wilt u het gebruiksgemak en de eenvoud van een smartphone in uw werkomgeving? Dan is MyWindow® ideaal voor u.

W-Intranet

W-Intranet

W-Intranet biedt duidelijke kaders en gereedschappen om in een handomdraai een digitale werkplek te creëren die het werk makkelijker en leuker maakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Tracebook?
Download hier meer informatie of neem contact
met ons op via: 0418-510570.

contact