MyWindow

Onze mobiele telefoon is onderdeel van ons leven en onze identiteit geworden. Overal waar we zijn kunnen we onze mobiele telefoon gebruiken. We hoeven niet meer in te loggen. We hebben overal toegang tot alle apps.

Hoe zit dat eigenlijk op ons werk?

Daar willen we toch ook één platform dat eenvoudig toegang biedt tot alle applicaties, zonder dat we steeds opnieuw hoeven in te loggen? Met MyWindow van Triple A is dit mogelijk. Op dit single-sign-on platform is een verdeling gemaakt in drie soorten informatie die naar u toe komt: vanuit de organisatie, vanuit uw functie en een eigen selectie van persoonlijke interesses.

MyWindow - Triple A

Het startpunt naar uw applicaties

 • Bedrijfsinformatie
  MyWindow bevat apps en link-tegels die voor iedereen van belang zijn, zoals nieuws, verlofaanvragen, pensioeninformatie, etc. Hier wordt aan iedereen binnen de organisatie dezelfde content getoond.
 • Functiegerichte informatie
  De dagelijkse werkzaamheden zijn per functie verschillend en daarom staan hier de apps en links die horen bij de functie en afdeling van de ingelogde gebruiker. Content die hier getoond wordt is dus alleen voor u en mensen uit uw groep relevant. Voor elke groep of afdeling ziet deze sectie er hoogstwaarschijnlijk anders uit.
 • Persoonlijke informatie
  Dit gedeelte is door u zelf naar eigen wens in te delen. Bijvoorbeeld links naar huidige projecten of blogs die u volgt, het verkeer op uw route, of nieuws waarvan u op de hoogte wilt blijven.

Voordelen MyWindow

 • Eenvoudige navigatie door middel van tegels met herkenbare iconen
 • Alleen informatie die voor u bedoeld en beschikbaar is
 • Duidelijke structuur van het platform
 • Toegang tot meerdere systemen of een combinatie daarvan
 • Per functie en persoon ingericht
 • Slimme tegels; bijvoorbeeld door totaal aantal ongelezen mails en taken te tonen
 • Persoonlijk en eenvoudig navigeren

Meer informatie?

Wilt u meer weten over MyWindow? Bekijk hier de referentie of download hier meer informatie.

MyWindow aanschaffen?

also_cloudservices_logo_4c
MyWindow is verkrijgbaar via de ALSO Cloud Marketplace.

Referentie

Andere componenten van Triple A

W-Intranet

W-Intranet

W-Intranet biedt duidelijke kaders en gereedschappen om in een handomdraai een digitale werkplek te creëren die het werk makkelijker en leuker maakt.

User Adoption Kit

User Adoption Kit

Verandering is lastig voor iedere organisatie. Dat geldt ook voor de acceptatie van nieuwe software. De User Adoption Kit draagt bij aan een hogere adoptiegraad.

Tracebook

Tracebook

Bent u op zoek naar die éne collega die aan dat éne project heeft meegewerkt? Dat kan lastig zoeken zijn. Tracebook biedt de uitkomst!

Meer weten?

Wilt u meer weten over MyWindow?
Download hier meer informatie of neem contact
met ons op via: 0418-510570.

contact