Examenmodule ombouwen

Omschrijving afstudeeropdracht:

Examenmodule ombouwen

Achtergrond

Triple A heeft in het verleden een Examenmodule als product gehad. Zoals de naam al doet vermoeden faciliteert dit product in het creëren van eigen examens en het afnemen van examens bij kandidaten. Nieuwe kandidaten kunnen gemakkelijk worden geregistreerd en het systeem verzorgt de flow en evaluatie van de examens.

Een aantal features:

  • Examens kunnen bestaan uit een serie makkelijke en moeilijke vragen. Elk afgenomen examen is uniek met een deelverzameling van deze makkelijke en moeilijke vragen in een willekeurige volgorde.
  • Vragen kunnen van het type ja/nee, meerkeuze (met één of meerdere antwoorden) en open zijn. Open vragen dienen door een examinator te worden geëvalueerd.
  • Naar wens kunnen antwoorden van de meerkeuzevragen in een willekeurige volgorde worden getoond.

Dit product was op Silverlight, .Net en C# gebaseerd en de vragen worden binnen SharePoint beheerd.

Opdracht

Sinds 2011 is de ontwikkeling van Silverlight gestopt ten voordele van HTML5. Daarmee is Examenmodule als product niet meer van deze tijd of toekomstbestendig.

De opdracht is om Examenmodule om te bouwen zodat deze onafhankelijk is van Silverlight. De oplossing dient gebouwd te worden met moderne webtechnologieën en eventueel ASP.net en C#.

Kennis

De student moet basiskennis van .Net en C# hebben en bekend moeten zijn met webdevelopment in HTML, CSS en JavaScript. Kennis van een client side library (AngularJS, Knockout) is een pré.

Het is gewenst dat de stagiaire kennis heeft van een van de genoemde technologie stacks.  Kennis van SharePoint is een pré.