Campus

Afstuderen of stage? Triple A Campus!

Wil jij meer halen uit jouw studie? Zie je het afstuderen niet als een verplicht onderdeel en wil je tijdens je studie de eerste stappen in je IT-carrière zetten? Dan ben je bij de Triple A Campus aan het juiste adres. Onze Campus heeft verschillende afstudeeropdrachten voor studenten met ambitie en die een stapje extra durven te zetten. En via de Campus zijn er al meerdere collega’s bij ons in dienst gekomen en nu op interessante projecten zitten.

Over Triple A

Met meer dan 15 jaar ervaring is Triple A de SharePoint-specialist van Nederland. Wij zetten succesvol krachtige SharePoint- en Azure-/Cloud-oplossingen neer bij een grote diversiteit aan klanten in industrie, dienstverlening, zorg en (semi)overheid. In onze projecten benutten we het hele spectrum van SharePoint en Office 365 en waar SharePoint alleen tekortschiet zetten we goed ontworpen eigen maatwerkoplossingen in. We werken met teams waarin onze grondige kennis van infrastructuur, development en consultancy wordt gecombineerd met projectmanagement waardoor we de kwaliteit van het totale project volop kunnen borgen.

Triple A heeft niet alleen klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, ook de waardering van Microsoft is van belang. Wij zijn Microsoft Gold en Silver Partner voor diverse competenties.

Wij jij, als young professional, ook deel uit maken van ons team?

Zoek jij een afstudeeropdracht of stage-opdracht als developer of consultant in een Microsoft-omgeving, wil je meer doen met Azure en SharePoint? Bekijk dan onderstaande opdrachten en reageer.

Zit er geen geschikte opdracht voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie naar: secretariaat@triplea.net en kom met ons in gesprek!